Handboog Vereniging "De Vrijheid" Zuidlaren

 

Introductielessen

Wat leuk dat je interesse toont in de handboogsport!

Wij willen je graag helpen in het verder ontdekken van de sport en de verschillende disciplines.

Voor een eerste kennismaking kun je een gratis proefles volgen. Je wordt dan op een gewone clubavond uitgenodigd. Je krijgt daar de gelegenheid om, na wat basiskennis te hebben opgedaan, 1,5 uur met een echte boog te schieten. Afhankelijk van het weer worden de proeflessen binnen of buiten gegeven. We hanteren een minimumleeftijd van 10 jaar omdat we voor jongere kinderen geen geschikt materiaal hebben.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een proefles?

Via het contactformulier kunt u / kan je direct een proefles aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een mail sturen met de mogelijkheden.


Belangrijk! Het is verplicht om dichte schoenen te dragen tijdens het schieten (geen slippers o.i.d.) dit doen wij in verband met de veiligheid. Draag ook goed aansluitende kleding om te voorkomen dat je tegen je eigen mouwen aanschiet. 


Na de proefles nog steeds geïnteresseerd?
En wil je jezelf verder gaan ontwikkelen, dan kan dat! We geven als vervolg op de proefles introductiecursussen van 4 lessen van 1,5 uur. Informeer bij een van de bestuursleden naar de mogelijkheden van zo’n cursus en van een lidmaatschap.